bocsi, h csak most..

2011.03.24. 22:56

Mostanában nincs kedvem irkálni ide, és nemtom miért.... ühm. Hát ez se lesz egy hosszú bejegyzés. Punnyadás van és szerelem. Félig boldogság, félig nem. Kellene meló.. meg pénz... akkor olyan szép lenne minden.:( De nincs, úgyhogy most be kell érnem ennyivel.

Holnap énekelni fogok, hátha bevesznek egy rock zenekarba. Soha nem énekeltem még így idegen emberek előtt, de egyszer mindent ki kell próbálni. Próba cseresznye. Drukkoljatok! Dalok, amiket fogok énekelni: Pink - Who knew, AC/DC - Highway to hell, Queen - I want to break free + Bohemian Rhapsody (egy része).

Na majd meglátjuk, mi lesz - a vak is ezt mondta.:( Nem akarok izgulni. Itthon kijön tisztán, de mások előtt tuti remegni fog a hangom, és nem fogom ugyanúgy kiénekelni, ahogy a család előtt.. fuck.... Nem, ez egy rossz hozzáállás. Király leszek! Előtte megiszok egy felest, és olyan laza leszek, mint az állat! Háhh! Eldöntöttem!

A bejegyzés trackback címe:

https://simplesoul.blog.hu/api/trackback/id/tr32769544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása