Vidámság

2011.01.21. 12:31

Tegnap bent rohadtam egész nap a szobámban, de ma kimentem a friss levegőcskére, hogy érje a fejecskémet a napocska, és megérte!:) Különösebben nem történt semmi, de olyan jó idő vaaaaaan! Egy szál pólóban, és egy kabátban baktattam végig a városon, és tiszta jó hangulatom lett. Mintha hirtelen megnőtt volna az önbizalmam, csak úgy a semmitől. És ez nagyon jó érzés. Komolyan mondom, legszívesebben elmennék kirándulni, táncolni, vagy énekelniii. Már  majdnem azt írtam, hogy jó a bőrömben lenni, eheh.. de nem esünk túlzásokba.:D Tudom, hogy ez nem tart örökké, de szarok rá! Jelen pillanatban ez van és érzem, hogy csak úgy zúdítom másokra a pozitív energiákat, úgyhogy semmiféleképpen sem maradhatok ma itthon.:) Sok emberkével akarok ma dumcsizni, és nem arról, hogy milyen szar, pocsék az élet. Ez a téma már annyira unalmas, hogy szinte már fizikai fájdalmat okoz, ha szóba kerül.. ma csakis jó, szép dolgokról, tervekről, célokról akarok beszélgetni. Ennyi.

Ma gyün haza tesó, és vele is sokat akarok dumcsizni. Basszus, már 2 hete nem láttam, és egy csomó mindenről kell mesélnie. Délután kifaggatom egy kis lazulós Brains hallgatós vizipipázás mellett.:) Este pedig meg kéne ünnepelni az egyik havercsajszi leállamvizsgázását. Jajdeszéplettezamondat... A lényeg, hogy jó kedvem van, és ma valahogy nagyon nincs kedvem punnyadni. A mai nap nem arról szól, hogy forró kakaóval a kezemben leülök a gép elé megnézni egy filmet... NEM! Pénteeeeeeeeek van, bulizni kell!

A bejegyzés trackback címe:

https://simplesoul.blog.hu/api/trackback/id/tr682602333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása